Médiatár


Kulcs a sikerhez és a megalapozott döntéshez: GARANCIA

Hatékonyság - profitorientált kozmetikai befektetések. Látványos kezelések - kiváló géppark. Hitelesség - siker. Eredményesség - nagy vendégkör.
Olyan összefüggések melyeket nem véletlenül említjük egy kalap alatt. A siker útja amúgy se könnyű a szépségiparban. Nem adják ingyen. Ha rosszul döntesz, csak még nehezebb elérni, vagy egyenesen kudarc.

beszélgetés BÖCZKÖS - BORSAY ANDREA KIEMELT KOZMETIKAI PARTNERÜNKKEL

MIÉRT DÖNTÖTTÉL A 
MESO LASER KÉSZÜLÉK MELLETT?

Magas minőséghez szokott vendégköröm és jómagam is, a hagyományos kozmetikai élménykezeléseken túl nyitottak vagyunk az innovációra és a fejlődésre.

MESO LASER - Egy készülék, amelyet sikerre terveztek.

A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát.

o2-balance szakmai tályékoztató

Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve. Egy teljesen egyedülálló készülék, amelyet az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

HYDROcare H2O - Arctisztító kezelések gépi erővel.

 Az új „wasser-vakuum” biotechnológián alapuló, professzionális kozmetikai készülék Németországban a multifunkciós
aqua-terápiás készülékek közül a legnagyobb érdeklődést váltotta ki... (megjelent: Beauty Fórum, 2020 Január-Február)

dermaceutical® márka ismertető

INNOVATÍV bőrgyógyászati és kozmetikai termékpaletta.

Magas minőség kiváló ár-érték arányban. Egyedülálló fejlesztések: •DMS RENDSZER •HYALURON RENDSZER •PEELING RENDSZER

HYDROcare H20 készülék - szakmai tájékoztató

HYDROcareH2O PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSI MODULOK:

A HYDROcareH2O módszer 5+1 lépcsős kezelések végzését teszi lehetővé egy esztétikai kezelés keretein belül. A funkciókat ilyenkor egymásra építve, egymás után sorban kell elvégezni de az egyes funkciókat külön is lehet használni (pl. mélytisztítás, peeling, detox). 
 

KEDVES KOZMETIKUS Partnereink!

Régen nem írtam cikket, beszámolót, kapom is sokszor tőletek a nagy kérdőjeleket...
Hatalmas megtiszteltetés és élmény ért a napokban, úgyhogy gondoltam itt az ideje megírni ezt a szakmai élménybeszámolót. Fogadjátok szeretettel ... és mint mindig, most sem tudom másként írni csak úgy, hogy tanuljatok Ti is belőle! Kérdés esetén állok rendelkezésetekre! (megjelent: saját szakmai magazinunkban, 2020)

Jénai tanulmány - Meso Laser

2017 januárjában független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, amely kifejezetten a hatóanyagok fókuszált elektroporációval történő bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerhettünk a bőr alá, és bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyag beviteli technológiája megkérdőjelezhetetlen. (megjelent: Beauty Fórum, 2017 Október)