Tanfolyam regisztráció:Amennyiben már rendelkezel partnerkóddal, a regisztrációhoz nem is lesz másra szükséged. Ha még nem rendelkezel partnerkóddal, a tanfolyamra adataid megadásával tudsz jelentkezni.

Válaszd ki a tanfolyamot:

Kérjük add meg a partnerkódod:


Amennyiben nem rendelkezel partnerkóddal:


Tanfolyamainkról és díjainkról:

Age Attraction Prekozmetológia

Az Age Attraction lenyűgöző világa. Ha ismerkednél velünk, vagy "csak" a készítményeinkkel dolgozol és szeretnéd alaposabban megismerni. A tanfolyamon mindenről szó lesz amit az Age Attraction kozmetikumokról és a transzdermális kezelési lehetőségekről tudni kell, gépfüggetlen szemléletben! A tanfolyam időtartama: 6-7 óra. Kezelés bemutatóval a végén.

Részvételi díj: 15.000 Ft (a részvételi díj fele levásárolható)

Ha mezoterápia,
akkor: Meso Laser

Fedezd fel a jövő technológiáját, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát, és 6 éve töretlenül sikerkészüléknek számít a piacon. Bemutatónkon működés közben láthatod a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készüléket. Fontosnak tartjuk, hogy átfogó képet kaphass a piacon elérhető készülékekről, ezért átbeszéljük az elektrokozmetikai technológiák közti lényeges különbségeket is. Külön szót ejtünk a lézer hatékonyságáról, és a jövő kozmetikai kezeléseiben való elsődleges szerepéről. A bemutató időtartama: kb.4 óra.

A rendezvényen való részvétel díjmentes.

Meso Laser 101
(zárt körű)

Az alapoktól a kezelésekig. Ez a tanfolyam neked szól, ha álmod valóra vált és végre neked is lett egy Meso Laser készüléked. A tanfolyam egész napos, hosszú és fárasztó, de nagyon sok új tudással fogsz gazdagodni. Megtanulod a lézer leghatékonyabb alkalmazását, és a fókuszált mezoterápia lenyűgőző erejébe is betekintést nyersz. A tanfolyam időtartama: 6-7 óra. Végén gyakorlatban is átvesszük az alapkezelést, hogy te is olyan eredményeket érj el a készülékkel, amit más mezoterápiás készülékkel és hatóanyagokkal lehetetlen elérni.

Részvételi díj: 35.000 Ft

Meso Laser „EXCLUSIVE”

Zártkörű tanfolyam, ahol még mélyebben belemegyünk a Meso Laser kezelések világába és a lézer nyújtotta előnyökről is tágabb értelemben beszélünk. Ezen a tanfolyamon nem csak Ti tanultok hanem mi is tőletek. Tapasztalatotok, véleményetek, felvetett kérdéseitek rendkívül fontosak számunkra. És persze mindig érintjük az újdonságokat is! Kizárólag gépes partnereink jelentkezését fogadjuk! A rendezvény időtartama: 4-5 óra.

A rendezvényen való részvétel díjmentes.


o2-balance bemutató

Az O2-BALANCE készülék gyártója a világ legjobb minőségű vérplazma készülékeinek megalkotója. Ezen a bemutatón megismerheted, a készülékben megtalálható összes technológiát: a leghatékonyabb érintés nélküli hatóanyag bevitelt, a hyaluron belövést, a precíziós nyirokdrenázst, és az ionizált oxygénterápiát. Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve. A bemutató időtartama: 3-4 óra. Végén kezelési bemutatóval.

A rendezvényen való részvétel díjmentes.

o2-balance tanfolyam

Ha elkápráztatott, ha beleszerettél és megvásároltad az O2-BALANCE készüléket akkor rá kell szánnod pár órát arra, hogy profin megtanulj vele dolgozni. Nem nehéz a kezeléseit elsajátítani, de azért át kell beszélni a részleteket, hogy a későbbiekben mindig kizárólag látványos és tartós kezeléseket tudj végezni vele. A tanfolyam időtartama: kb. 5 óra

Részvételi díj: 15.000 Ft

BHSYS® Meso Peel + A2DRC

Újra porondon, mert sokan kértétek: BHSYS ® - hámlasztás egész évben illetve és Age Attraction Derma Roller Concept - mikrotűs derma roller tanfolyam. Ezen a tanfolyamon olyan mikrohámlasztási technikát tanulhatsz meg (BHSYS), melyet imádni fognak a vendégeid. A derma roller pedig újra virágkorát éli. Nem véletlen: hatékonysága megelőz sok más tűs eljárást. A tanfolyam időtartama: 4-5 óra, gyakorlati oktatással együtt.

Részvételi díj: 15.000 Ft (a részvételi díj fele levásárolható)

dermaceutical® alapozó és tanfolyam

Új orvos-kozmetikai termékpaletta a professzionális alapmárkák világában! A dermaceutical ® elismert márkája a német bőrgyógyászok körében is. Ha olyan alapmárkát keresel melyekkel készülék nélkül is meghatározó eredményeket érhetsz el, jelentkezz alapozó képzésünkre és ismerd meg a dermaceutical ® termékeket első kézből. Az alapozó 4 óra, a kezdő tanfolyam 4-5 óra.

Részvételi díj:
alapozó: 15.000 Ft (a részvételi díj fele levásárolható)
tanfolyam: A tanfolyam elvégzésének feltétele a kezdőcsomag megvásárlása. A részletekről érdeklődj telefonon.


NYÍLT NAP: o2-balance

Kizárólag szakembereket (orvosokat, kozmetikusokat) várjuk ezen a napon. Be lehet jelentkezni próbakezelésre, vagy be lehet jönni bejelentkezés nélkül, érdeklődni, nézelődni, kezelést megismerni. Olyan orvosokat és kozmetikusokat várunk, akik számára fontos az innovatív lehetőségek megismerése és asszisztenciájuk vagy saját maguk részére, magas szintű szolgáltatási lehetőségeket keresnek.

Biológiai bőrfiatalítás

Ismerkedj meg a lézerek világával, az orvosilag hitelesített készülékek előnyeivel, a prekozmetológiai kezelések létjogosultságával és előnyeivel a hagyoműnyos kozmetikai kezelésekhez képest. Merülj el a szakmád legmélyebb bugyraiba, és használd ki a prekozmetológiában rejlő lehetőségeket maximálisan. Ennek a nagyszabású rendezvénynek évente mindössze egyszer adunk otthont. Előadóink maximálisan felkészült és magas szakmai követelményeknek megfelelő kozmetikusok és ovosok. Egész napos rendezvény. A következő rendezvény időpontját hamarosan közzétesszük.

Marketing nap kozmetikusoknak

Egy képzés azoknak, akik kíváncsiak a marketing, a PR, a kommunikációs világ nyújtotta lehetőségekre. Itt megtudhatod mit és hogy érdemes véghezvinned, ha sikeres szalont szeretnél üzemeltetni. Megnézzük hogy milyen hirdetési formák működnek, és melyek azok melyeknek semmi haszna. Tanulunk egy kis ügyfélkommunikációt, és belenézünk a közösségi oldalak által nyújtott lehetőségek világába is. A tanfolyam időtartama: kb. 4 óra.

Részvételi díj: 50.000 Ft (a részvételi díj fele levásárolható)

NYÍLT NAP: Meso Laser

Ezen a napon nagykereskedésünk kivételesen egész nap nyitva tart és bejelentkezés nélkül is fogadjuk érdeklődőinket. Tapasztald meg saját bőrödön a német technológiát, mely egyedülálló biológiai bőrfiatalításra képes. A Meso Laser készülék hatékonyságát a német jénai egyetem független hatástanulmánya igazolja. Jelentkezz most, próbáld ki a kezelést vagy gyere nézelődni, kérdezni. Várunk szeretettel: 10-16 óráig. Ha a kezelést saját bőrödön is megtapasztalnád, érdemes telefonon is egyeztetned, hogy biztosan legyen időpont.