Egyedülálló német fejlesztés. Gépi arctisztító stratégia azoknak, akik szeretik a nyomkodás alapú tisztító kezeléseket, de még jobb eredményekre vágynak, és azoknak is, akik nem szeretik a hosszan tartó tisztításokat, de hatékony alternatívát keresnek. A HYDROcareH2O nem megalkuvás. Ez a német fejlesztés teljesen egyedülálló módon, mechanikailag és vegyileg is tisztítja a pórusokat, ráadásul fájdalommentesen, kiváló eredmények elérését teszi lehetővé. Teszteld Te is saját bőrödön! Légy vendégünk egy kezelésre!

A HYDROcareH2O kezelései lehetőséget teremtenek a teljes nyomkodásmentes és a részleges nyomkodásokkal vegyes kezelések végzésére is. Wasser-vacuum technológiája nem összekeverendő a dermabráziós eljárásokkal, ugyanakkor a készülék ezek végzésére is biztosít lehetőséget!

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a pórus mélytisztítást, a gépi tiszító kezeléseket és a dermabráziós eljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatási terület beiktatást is biztosít az esztétikai intézmények számára. A gépi tiszító kezelések innovatív megoldásoknak számítanak a Magyar kozmetikai piacon, rendkívül látványosak és hatalmas előnyük, hogy a teljesen fájdalommentes tiszítást is lehetővé teszik.

A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztítása, pórustisztítása, zsírtalanítása érdekében, illetve egy külön funkcióban - egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére. A folyadék mennyisége és a vákuum erőssége aktuális bőrállapotnak megfelelően szabályozható.

A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magával vigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba. Az eredmény: makulátlanul tiszta, intenzíven hidratált és intenzív hatóanyag-koncentrátumokkal kezelt bőr. Az alkalmazott wasser-vákuum következménye a szövetek anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele is.

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontrol alatt tartott alkalmazást. A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek. Nincs bőrirritáció, a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.

A kezelés hatására a pórus mélytisztítás mellett a hatóanyag felszívódó képesség javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.


Kérd szakmai tájékoztató anyagunkat
Teszteld magadon kezeléseinket…

Szakmai partnereinknek érdeklődőinknek kedvezményes áron biztosítunk próbakezelési lehetőségeket.*

*A szakmai hovatartozást a próbakezelés igényebvétele előtt igazolni kell. Igazolásként az alábbi dokumentumokat tudjuk elfogadni: szakmai bizonyítvány, diploma.