Age Attraction

A szépségápolás új korszakát hoztuk el Magyarországra. A magas minőségű Age Attraction hatóanyagok segítségével már az első kezeléstől látványos és tartós eredményt érhetsz el.

Meso Laser

A prekozmetológiai kezelések alapkészüléke. Kezelései hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb lézeres és mezoterápiás készüléket.

o2-balance

Új generációs molekuláris oxigén készülék bőrgyógyászok és kozmetikusok részére. Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve. Egy teljesen egyedülálló készülék, amelyet az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

Dermaceutical®

Az orvos-kozmetikai bőrápolás elismert és védjegyoltalom alatt álló német márkája. Bőrgyógyászati kozmetikumok, melyeknek hatékonysága elsősorban az összetevők magas koncentrációjának és az eredményorientált összetevőknek köszönhető.

HYDROcareH2O

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a pórus mélytisztítást, a gépi tiszító kezeléseket és a dermabráziós eljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatási terület beiktatást is biztosít az esztétikai intézmények számára.