Egy készülék mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát

A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát. A lézeres csúcstechnológiának, a fókuszált elektroporációnak és az innovatív kezelési módszereknek köszönhetően ma már a Meso Laser készülék jelenti a kozmetikai ipar jövőjét.

LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK
– a jövő tecnológiája

A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek a kozmetikákban. Ennek kiemelkedő képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.


Kérd szakmai tájékoztató anyagunkat
Egy készülék mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát. A lézeres csúcstechnológiának, a fókuszált elektroporációnak és az innovatív kezelési módszereknek köszönhetően ma már a Meso Laser készülék jelenti a kozmetikai ipar jövőjét. LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK – a jövő tecnológiája A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek a kozmetikákban. Ennek kiemelkedő képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.